210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

Το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον επιδοτεί την προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης στο κτίριο. Το σύστημα VITEXTHERM καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις του προγράμματος, για την τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κτιριακό κέλυφος και στην πιλοτή με αποτέλεσμα την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου σας έως και 60%.

► Το σύστημα

Το VITEXTHERM είναι πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ελληνικού κλίματος και αποτελεί κορυφαία επιλογή για ποιοτικό αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα της κατασκευής. Το σύστημα εφαρμόζεται με πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης που προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση, άριστη διαπνοή και τεράστια ελαστικότητα. Το τελικό επίχρισμα χρωματίζεται σε άπειρες αποχρώσεις δίνοντας στην όψη του κτηρίου τη ζωντάνια και το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Το σύστημα συνοδεύεται από μια πλήρη γκάμα προϊόντων καλύπτοντας όλες τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες και διασφαλίζοντας το άριστο τεχνικό αποτέλεσμα της εφαρμογής.

Περιηγηθείτε στο site για να δείτε συνολικά το σύστημα και τις λύσεις που σας προτείνουμε.

► Εγκρίσεις

Οι εγκρίσεις υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ ’ Οίκον» περιλαμβάνουν 5.081 ιδιοκτήτες.

 

Δείτε στο παρακάτω λινκ αν έχει εγκριθεί η αίτηση σας.

 

Αν είστε στους ωφελημένους επικοινωνήστε μαζί μας:

• στο email vitextherm@vitex.gr

• ή στο τηλέφωνο 210-5589500

για να σας προτείνουμε πιστοποιημένα συνεργεία που εφαρμόζουν το σύστημα VITEXTHERM καθώς επίσης και τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας.

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα