210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Προφίλ

Το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm δημιουργήθηκε αξιοποιώντας τη γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρίας και ταυτόχρονα μέσα από την ίδια ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Αποτελεί βραχίονα της συνολικής δραστηριότητας του Ομίλου Γιαννίδη (Vitex- Hermes) και έρχεται να απαντήσει ουσιαστικά στην ανάγκη του καταναλωτή και επαγγελματία για ένα σύγχρονο, οικονομικό, εύκολο στην εφαρμογή σύστημα θερμομόνωσης.

 Η εξειδίκευση που σας παρέχουμε μέσα από μια συνολική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης, συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, την αξεπέραστη αντοχή, μέσα από μια  ασφαλή και οικονομικά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας εφαρμογή. Ξεχάστε πως ζούσατε μέχρι σήμερα και ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για το πώς θα αλλάξετε την ποιότητα ζωής σας όλο το χρόνο!

Προστατέψτε και ανανεώστε την κατοικία σας με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm, εξασφαλίστε την αρχική σας επένδυση και θωρακίστε την περιουσία σας. Ποιότητα κατασκευής, μεγάλη διάρκεια ζωής, ικανοποίηση και τέλεια θερμομόνωση!

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα