210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης VITEXTHERM – Thermal Insulation System

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM.

Η εταιρεία Vitex - Αφοί Γιαννίδη ΑΕ δημιούργησε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM που εφαρμόζεται σε παλαιές και νέες οικοδομές. Το VITEXTHERM είναι ένα σύγχρονο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή και αποτελεί κορυφαία επιλογή για ποιοτικό αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα της κατασκευής ενώ έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές & πιστοποιήσεις.

 

Εφαρμογή:

Το σύστημα εφαρμόζεται με θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης που προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση, άριστη  διαπνοή και τεράστια ελαστικότητα.

Το τελικό επίχρισμα χρωματίζεται σε άπειρες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Colorfull της VITEX δίνοντας στην όψη του τη ζωντάνια και το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Το σύστημα συνοδεύεται  από μια πλήρη γκάμα προϊόντων καλύπτοντας όλες τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες και διασφαλίζοντας το άριστο τεχνικό αποτέλεσμα της εφαρμογής.

 

Υλικά:

Συνοπτικά το σύστημα απαρτίζεται από:

Υλικά προετοιμασίας υποστρώματος, επικόλλησης θερμομονωτικών υλικών, θερμομονωτικών υλικών, μηχανικής στήριξης θερμομονωτικών πλακών, αντιρρηγματικής στρώσης, επιχρίσματα, ειδικά τεμάχια και παρελκόμενα, εργαλεία, τεμάχια ανάρτησης μικρών και μεγάλων φορτίων.

 

Κόστος:

Παρέχεται και ενδεικτικός προϋπολογισμός κόστους βασικών υλικών VitexTherm.

 

Πλεονεκτήματα:

Η τελική εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης συμβάλει ουσιαστικά στην:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Συνολική αναβάθμιση των κτηρίων
  • Θωράκιση και άριστη αισθητική
  • Μηδενική απαίτηση συντήρησης
  • Αντοχή στο χρόνο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών της Vitex ή καλώντας στο 210 5589500

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα