210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Εφαρμογή επιχρίσματος

Μετά το στέγνωμα της αντιρρηγματικής στρώσης  ασταρώνουμε την επιφάνεια με ρολό με το  GRANIKOT PRIMER. Το αστάρι πρέπει να χρωματίζεται στην απόχρωση του τελικού επιχρίσματος.  Η επιφάνεια πρέπει να στεγνώσει τουλάχιστον  2 – 4 ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες  πριν την εφαρμογή του τελικού επιχρίσματος.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται ο έγχρωμος σοβάς GRANIKOT ACRYLIC ή GRANIKOT SILICONE.  Ο τελικός σοβάς είναι οργανικής σύστασης και παράγεται σε 2 ποιότητες (ακρυλικός και σιλικονούχος). Επιπλέον, το υλικό παράγεται σε δύο υφές (Flat & Grafiato) και σε ποικίλες κοκκομετρίες (1.0mm,1.5mm,2.0mm,2.5mm)

Χρωματίζεται σε άπειρες αποχρώσεις μέσω του συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων Colorfull της Vitex.

  •  Το υλικό απλώνεται στην επιφάνεια με μεταλλική ανοξείδωτη σπάτουλα και τρίβεται με πλαστική σπάτουλα έτσι ώστε το υλικό να απλωθεί ομοιόμορφα. Το τελικό πάχος στρώσης του σοβά GRANIKOT είναι όσο η κοκκομετρία του υλικού.
  •  Το τελικό επίχρισμα πρέπει να εφαρμόζεται σε ενιαίες επιφάνειες (από ακμή σε ακμή) διότι διαφορετικά θα δημιουργηθούν ματίσεις.
  •  Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το αισθητικό αποτέλεσμα του έγχρωμου σοβά. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες μειώνουν τον ανοιχτό χρόνο εφαρμογής του υλικού ενώ η βροχή σε μη στεγνωμένη επιφάνεια  θα προκαλέσει αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.  

Οι έτοιμοι σοβάδες GRANIKOT πριν την εφαρμογή τους πρέπει να ανακατεύονται με αναδευτήρα χαμηλών στροφών προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα.

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα