210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Στηρίξεις

  • Για την ανάρτηση μικρών φορτιών (έως 5kg) χρησιμοποιούνται τα ΣΠΙΡΑΛ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ. Τα τεμάχια εφαρμόζονται με βίδωμα στην πολυστερίνη πριν ή μετά την εφαρμογή της αντιρρηγματικής προστασίας. Είναι κατάλληλα για την ανάρτηση φωτιστικών, κουδουνιών κ.α.
  • Για την ανάρτηση μεγαλύτερων φορτίων χρησιμοποιείται ο ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ. Ο κύλινδρος τοποθετείται με τη χρήση φρέζας και γίνεται επικόλληση στο υπόστρωμα με τη χρήση του κονιάματος GNK 10G. Στις περιπτώσεις που το βάρος που πρέπει να τοποθετηθεί είναι μέχρι 15 kg δεν απαιτείται πρόσθετη στήριξη στο υπόστρωμα. Σε διαφορετική περίπτωση (15-40 kg) ο κύλινδρος πρέπει εκτός από να επικολληθεί, να βιδωθεί στο υπόστρωμα.
  • Η  στήριξη πριζών & διακοπτών γίνεται με το ειδικό προφίλ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΠΡΙΖΩΝ. To προφίλ έχει εσωτερική διάμετρο 65mm και εξωτερική 105 mm. Αρχικά φρεζάερεται η πολυστερίνη με την ειδική ΦΡΕΖΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΠΡΙΖΩΝ και τοποθετείται το ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΠΡΙΖΩΝ  με το κονίαμα GNK 10G η με την κόλλα πολυουρεθανικής σύστασης.

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα