210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

Αντιρρηγματική Στρώση

Η αντιρρηγματική  στρώση εφαρμόζεται καθολικά στην επίπεδη επιφάνεια της διογκωμένης πολυστερίνης. Το κονίαμα GNK 20W τοποθετείται με οδοντωτή σπάτουλα 8 ή 10mm η οποία αφήνει συνολικό πάχος στρώσης κονιάματος 4-5 mm.  Ενώ είναι νωπό το κονίαμα, εγκιβωτίζεται το ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ VITXTHERM και εξομαλύνεται με τη χρήση ίσιας σπάτουλας ή σπάτουλας μεγάλης επιφάνειας. Το υαλόπλεγμα εφαρμόζεται από πάνω προς τα κάτω με συνεχή επικάλυψη των ρολών κατά 10 cm εκατέρωθεν των δύο πλευρών του έτσι ώστε να κατανέμονται ομοιόμορφα οι τάσεις.

  • Για περαιτέρω προστασία από εξωτερικές καταπονήσεις μπορεί να εφαρμοστεί διπλό υαλόπλεγμα το οποίο τοποθετείται προτού στεγνώσει η πρώτη στρώση κονιάματος.
  • Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το υαλόπλεγμα να καλύψει όλη την επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου των ειδικών τεμαχίων.
  • Στο σημείο συναρμογής δύο διαφορετικών τύπων θερμομονωτικών υλικών πριν την εφαρμογή της αντιρρηγματικής στρώσης θα πρέπει να τοποθετηθεί λωρίδα υαλοπλέγματος σε απόσταση τουλάχιστον 15 cm από κάθε πλευρά.

Μετά την ολοκλήρωση της αντιρρηγματικής στρώσης και αφού περάσουν 24 ώρες η επιφάνεια μπορεί να λειανθεί με τοπικό τρίψιμο για να σβηστούν τοπικές ανωμαλίες ή να εφαρμοστεί μία δεύτερη λεπτή στρώση κονιάματος GNK 20W προκειμένου να επιπεδωθεί πλήρως. 

Η επιφάνεια πρέπει να στεγνώσει επαρκώς πριν τη τοποθέτηση του τελικού επιχρίσματος. Ο ακριβής χρόνος καθορίζεται από τις καιρικές συνθήκες και εκτιμάται από 2 - 6 ημέρες.

 

Δείτε το φυλλάδιο για την Αντιρρηγματική Προστασία

 

 

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα