210 5589500 Καλέστε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας

VitexTherm News

VitexTherm News

Η εταιρεία   A & P ANDREOU BROS LTD  παρουσίασε το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM στην έκθεση SAVENERGY 2016 που πραγματοποιήθηκε 30/9/2016 – 2/10/2016 στη Λευκωσία στην Κύπρο.  Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο μας.

 

      

 

VITEX ACADEMY
ΑΘΗΝΑ - 23.03.2016
 

Με μεγάλη επιυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Vitex Academy στην Αθήνα! Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να αποκτήσουν σημαντική γνώση και εμπειρία στο πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Κατάστημα “ΚΟΥΡΤΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ”
Λεωφόρος Αλίμου 116, Αργυρούπολη 164 52 Αθήνα

Πρόσκληση Σεμιναρίου


 

 

 

 

VITEX ACADEMY

Με μεγάλη επιυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Vitex Academy στην Μυτιλήνη! Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες τεχνικοί και μηχανικοί παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στάδια εργασίας και όλα τα υλικά του συστήματος.

 

Πρόσκληση Σεμιναρίου

 

 

 

 

 

 

HORECA 2016


Η Vitex συμμετέχει και φέτος στη διεθνή έκθεση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 12 με 15 Φεβρουαρίου. Φέτος, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε κάθετες λύσεις για Ξενοδοχεία, Χώρους Εστίασης και Bar μιας και τόσο οι προτάσεις βαφής όσο και το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης προσδίδουν αξία τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στη συνολική εμπειρία του πελάτη. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας Hall 2 / Stand D42.

 

 

 

 

 

 

VITEX ACADEMY

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο εξωτερικής θερμομόνωσης στην Κέρκυρα στις 25 Νοεμβρίου 2015 σε συνεργασία με το χρωματοπωλείο Σκιαδόπουλος. Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες τεχνικοί και μηχανικοί παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στάδια εργασίας και όλα τα υλικά του συστήματος.

 

 

Ζητήστε προσφορά!

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να σας κάνει μια οικονομική προσφορά και να επισκεφθεί το χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως!

Όνομα:
Περιοχή:
Τηλέφωνο:
Email:

Βρείτε συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα